METTE NIELSEN
NYHEDER
COACHING
RÅDGIVNING OG VEJLEDNING
TANKEFELTTERAPI
NETVÆRK
KONTAKT
  METTE NIELSEN

Med Mette Nielsen som coach får du en sparringspartner med gode kommunikationsevner og overblik. Hun vender situationer på hovedet og åbner dermed op for nye muligheder. Mette mestrer den omsorgsfulde/svære samtale uanset emne og sammenhæng.

Mette arbejder anerkendende, lyttende og ser muligheder, og giver dig derved trygge og konstruktive rammer for udvikling.

Mette Nielsen har et solidt fagligt fundament for sit virke som coach.
Hun er certificeret NLP-practitioner, uddannet projektleder, autoriseret sygeplejerske og certificeret tankefeltterapeut, og hun har siden 1998 arbejdet med mennesker og virksomheder, der ønsker at udvikle sig og opnå deres mål.

Mettes mission

at være katalysator i den proces, der frigiver de ressourcer, som den enkelte skal bruge for at kunne nå sine mål og skabe den ønskede tilværelse.

I artiklen "Menneskets smørekande" kan du læse mere om Mettes metode.

Forudsætninger

Ethvert menneske har sin egen verdensmodel – i kraft af den vi er og det, vi oplever. Vi har alle de ressourcer, der skal til for at nå vore mål – også selv om vi ikke er bevidste om dem.

Mettes naturlige forudsætning for at gå ind og hjælpe dig med at arbejde med din model er, at du har en positiv hensigt bag enhver handling.

Når det er sagt, prøver Mette – med dyb respekt for din verdensmodel - at holde dig fast på at nå dine mål ved at fokusere på dine værdier og ønsker. Du får hjælp til at udnytte dine ressourcer og dit potentiale, så du bliver bevidst og handler derefter. Målet er at frigive dine ressourcer, så du opnår dine mål og bliver herre i eget liv.

Erfaring

Mette har høstet en bred erfaring via arbejdet som sygeplejerske, arbejdet med salg og markedsføring, som leder, rådgiver og projektleder. Mette har 10 års erfaring med at støtte og motivere personer, der pga. sygdom eller pressede livsperioder har haft brug for hjælp til at komme videre med et positivt liv. De mennesker, Mette har samarbejdet med, har været i arbejde, på sygedagpenge, fået kontanthjælp eller været i aktivering.

Virksomheder har især brugt Mettes kompetencer til forebyggelse af fravær uanset årsag, udarbejdelse og implementering af personalepolitikker samt i undervisning og coaching af personer, der er sygemeldte fra deres arbejde.

Mette har ligeledes stor erfaring i at støtte mennesker med at få ”livet på skinner igen”. Opgaverne løses så både hovedpersonen/borgeren og den offentlige forvaltning – oftest kommunen – oplever en holdbar og konstruktiv løsning.